• kan ik ‘in opdracht’ iets voor je maken. Neem hiervoor contact met mij op. We bespreken dan je wens, je voorstelling van het werkstuk en de kosten van het geheel.
  • kun je gebruik maken van de ruimte. Je kunt gebruik maken van alle gereedschappen, materialen en glazuren om een eigen idee uit te werken. Je werkt zelfstandig maar ik ben aanwezig voor eventuele hulp, technische tips en inspiratie. Ook kun je dan het werk bij mij laten bakken. Je bent dan welkom op maandagochtend van 9.30 – 12.00 uur of op maandagmiddag van 13.00 – 15.30 uur. Voordat je komt werken nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan onze verwachtingen en kosten.
  • kun je ervaren hoe het is om op de pottenbakkers draaischijf te draaien. Als je dit wilt kun je contact met mij opnemen. Dan spreken we een tijd af om eens te oefenen.